Sůl hrubozrnná - nálepka na kořenky Vinylová samolepka
Co získáte použitím samolepek na kořenkách?
-
Srovnané, uklizené a zorganizované koření
-
Snížení plýtvání díky většímu přehledu zásob koření
-
Inspirace k vaření
-
Jednoduchá údržba kořenek - samolepky na kořenky jsou omyvatelné
Jaké jsou vaše možnosti štítků na kořenky?
-
Vyberte si ze dvou druhů samolepek - čtvercové nálepky (4x4 cm) nebo kulaté nálepky (průměr 4,5 cm)
-
Chybí vám nějaký štítek? Nechte si od nás vyrobit nálepky na kořenky na přání.
A na co se směs koření sůl hrubozrnná používá? Pokračujte ve čtení receptu níže.
Detailní popis produktu
S kořením sůl hrubozrnná si vystačíte i vy. Jaké jsou vaše oblíbené recepty s kořením sůl hrubozrnná ?
Věděli jste, že dělíme sůl na kuchyňskou a mořskou. Zatím co kuchyňská sůl je chemicky zbavena minerálů a doplňována o jód a fluor (což nezní moc dobře), tak ta mořská má v sobě zanechané minerály. V posledních letech je oblibéná i Himalájská sůl, tu poznáte podle narůžovělé barvy.
A sůl hrubozrnná v kořence, namísto špatně natrhnutého původního obalu, vám vaření jistě zpříjemní.
Co dodá vaší kořenkové spíži na jednotnosti a zároveň zpřehlední její obsah? Jednoznačně štítky pro označení koření. Můžete mít několik druhů dóziček, vysoké, nízké, kulaté či hranaté, skleněné nebo plechové - ale když je všechny označíte stejným druhem samolepky na kořenky, jen tak něco se vám ve spíži neztratí a navíc to bude i pěkně vypadat.
Srovnaná a zorganizovaná kořenková spíž pak vede k menšímu plýtvání a většímu přehledu, co vlastně doma máte a z čeho všeho můžete uvařit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové |
---|---|
Rozměr: | čtvercová 4 x 4 cm, kulatá 4,5 cm průměr |
Materiál: | Vinyl, PVC |
Odstranitelné: | Ano |
Omyvatelné: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.